Hlavní navigace

Názor k článku Co nám dala a vzala televizní krize? Její následky pociťujeme dodnes od anonym - ČT opravdu nic zvyšovat nepotřebuje, naprosto bude stačit,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 12. 2020 15:18

    bez přezdívky

    ČT opravdu nic zvyšovat nepotřebuje, naprosto bude stačit, když začne šetřit, ale to zde již opakovaně zaznělo a nejenom z mé strany. A jestli se ČT zvedají náklady, tak rozhodně ne primárně kvůli inflaci, protože ta se nedotýká ani pohonných hmot, ani nákladů na šíření signálů (u SAT na Astře dokonce 1/3 platí Skylink, což dříve nebylo a ČT si vše hradila sama a v případě pozemáku pak skončil souběh T a T2) a ani spousty jiných věcí. A jestli jdou ceny nahoru u nákupu práv na sportovní utkání, tak ať je prostě ČT nekupuje (což platí hlavně pro sporty s neúčastí CZ zástupců, např. všemožné fotbaly typu UEFA 23.8.2020 Paris Saint-Germain - Bayern Mnichov apod.).

    Poplatky za odpad jsou dlouhodobě stejné nejenom v Brně, ale i v dalších krajských městech, což na počet obyvatel dělá víc, než vaše Praha (kde jste si zvolili Piráty, tak je máte v plné parádě, vč. navýšení ceny za odpad, což ale není moje starost).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).