Hlavní navigace

Názor k článku Co stojí serverhosting aneb kdy webhosting nestačí od xChaos - Nevím, to chce zkusit. Každopádně rychlost na USB...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 4. 2005 16:56

    xChaos (neregistrovaný)
    Nevím, to chce zkusit. Každopádně rychlost na USB je už docela zajímavá (20 Mbps), navíc často přistupované soubory může mít hostující systém cacheované v RAM, a z 1U stroje je možné snadno vyvést až 6 USB kšand (které nejsou v hubu) a z normálního PC i daleko víc (snad). Samozřejmě - je to lowend řešení - ale zároveň geniálně mobilní - už jen tím že ten virtuál nabootuje na kterémkoliv hostitelském linuxu, je možné rozjet hosting toho samého projektu prakticky kdekoliv.

    Samozřejmě - totálně virutální stěhování contentu celých virtuálů z jednoho hostitelského prostředí na jiné je pravděpodobnější :-) Ale to spíš u těch menších virtuální strojů. U těch větších projektů (na objem dat - např. downloady multimedií) může být snadná "přenositelnost" docela vtipná... třeba člověk natočí film ve slušné kvalitě, a "dá ho na web" - ne tak, že by ho odesílal přes nějakou drahou mobilní síť nebo z domova, ale prostě tak že zajde do nejblíží webhostingové pobočky tak jako se dnes chodí do banky - a tam prostě nechá ležet hard disk :-))
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).