Hlavní navigace

Názory k článku Co umí hlasový ovladač s integrovaným mikrofonem pro set-top boxy Mecool M8S Pro L a Pro W

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 3. 2018 1:54

    vortimond (neregistrovaný)

    Tyto boxy mají operační systém Android TV, ale nemají licence od Googlu (protože tyto certifikace jsou drahé), takže Google Cast na tom nefunguje. Google Cast je to samé jako Chromecast, ale v podobě vestavěného softwarového řešení. Nicméně Netflix a Youtube na těchto boxech údajně snad chodí v plné HD kvalitě. Já osobně teď používám na Netflix normální desktopový počítač s Windows 10, protože ta aplikace se v poslední době dost zlepšila. Umožňuje ukládání pořadů v HD kvalitě, i když pozor, toto je možné pouze na několik desítek hodin. Přesto je to zajímavá flexibilita, pokud máte různé obskurní internetové providery a nebo početnou rodinu, která vám odčerpá ve večerních hodinách kapacitu.

  • 20. 3. 2018 16:51

    vortimond (neregistrovaný)

    Protože uživatelé nahlašují moje příspěvky jako spam, a redakce je začíná mazat, tak se loučím a děkuji za pozornost. Stejně si ale vždycky budu myslet, že je to nefér. Protože probírat tady správný český pravopis je stejně tak pitomé jako moje odbočování od tématu. Ale připitomělé příspěvky o pravopisu si nikdo smazat nedovolí. Ještě jsem nikdy na žádném fóru neviděl, že by si to někdo dovolil smazat.

  • 22. 3. 2018 17:35

    velus (neregistrovaný)

    Prosim mel bych dotaz . da se manipulovat s ovladacem jako s magic remote od LG ?? Cili namirit na urcite misto na obrazovce tv a klikat , podobne ,jako kdyz se ovlada prstem dotykova obrazovka nebo klika mysi tam ,kde je kurzor ??

    moc diky, to je totiz duvod proc bych si ho poridil ...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).