Hlavní navigace

Názor k článku Co všechno si chcete platit v ceně české domény od spider - Co kdybyste svůj mozeček trošku sám aktivně namáhal...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 11. 2008 8:04

    spider (neregistrovaný)
    Co kdybyste svůj mozeček trošku sám aktivně namáhal a snažil se sám proaktivně zjistit, zda ceny CZNIC jsou stanoveny z racionálních nákladů a přiměřeného zisku.
    Centrální plánování (a s ní spojenou regulaci) jsme tu také měli a fungovalo to skvěle, viďte? Blábol, že stát či jiný státem stanovený regulátor stanoví vše nejlépe a nejracionálněji je opravdu komický. Faktem je, že se stejným přístupem státu k hospodaření by nepřežil žádný subjekt.

    Diskuze, kterou tu pan Pospíchal rozpoutal je jen o tom využití toho vytvořeného zisku, zdá se, že jemu je trnem v oku fakt, že zisk se používá na podporu obecně prospěšných věcí. Jistě jste si ráčil všimnout, že se z tohoto subjektu žádné dividendy jeho členům nevyplácí. Takže dost možná jen má pan Pospíchal zálusk na nějakém podílu z těch milionů zisků, které CZNIC tvoří.

    Nebo Vás napadá, co by se tak s tím ziskem mělo dělat? Zkuste být konkrétní, bez abstraktních vět typu podpora věcí přímo souvisejícící.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).