Hlavní navigace

Názor k článku Co všechno si chcete platit v ceně české domény od spider - Kdyby se odjakživa přistupovalo k pokrokovým věcem tak,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 11. 2008 21:24

    spider (neregistrovaný)
    Kdyby se odjakživa přistupovalo k pokrokovým věcem tak, jak Vy navrhujete, tak dodnes žijete v ledové jeskyni a na tento flame by Vám v důsledku rozhodně nezbýval čas.

    Evoluce byla a dodnes je o aktivitě několika "pár" lidí, nikoliv o zájmu či nezájmu mainstreamové většiny. Podívejte se do historie, pokrokové názory byly dost často trestány. Ve středověku se pálili lidé na dřevěných hranicích, v současnosti se používají rádobysilné argumenty v ohnivých internetových diskuzích, ale úmysl oponentů je v podstatě stejný - upálit člověka s otevřenou myslí, který není myšlenkově zaprděn do krátkého časového horizontu.

    V obou případech - jak ve středověku, tak i nyní - má to pálení drtivou většinu příznivců a minimum odpůrců. Husa také uplálili (a nejen jeho) a jak se mu dnes všichni klaní :)
    Spousta diskutérů jen dokazuje, že nemá absolutně žádnou sebereflexi v dokumentované historii. Jen si to ctěné panstvo neráči připustit :-)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).