Hlavní navigace

Názory k článku České radiokomunikace dnes vypnou multiplex A v Brně

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 11. 2005 12:07

    djozka (neregistrovaný)
    Tak dobré a kvalitní to bylo!
    Nepochopitelné, že v celém minulém období (několika let) nebyli scchopni se kvalitně připravit, aby byla kontinuita. Neuvěřitelné, že po dobu dalších téměř čtyř měsíců nebude nic!!!!!
    Kdo je za ten chaos vůbec zodpovědný?
  • 9. 11. 2005 16:57

    anonymní
    NE-konkurence! Tedy žeby min. informatiky?... Rada pro rozhl. vysílání(cenzura...)?... Poslanci??? (většina je levicově smýšlejících!...) Občané-tedy ti co nebyli u voleb+ti co volili levici?!!! Byl jste volit a koho?! Ne???... Pak i Vy!!!!!
  • 10. 11. 2005 13:42

    djozka (neregistrovaný)
    Ještě mne napadla taková kardinální otázka: jak je vlastně možné, že v Praze (a středních Čechách) bylo ostré vysílání 21. října 2005 spuštěno, byť i v Brně probíhaly v podstatě souběžně různé testy a pokusná vysílání s nakonec vlastně téměř nulovým (žalostným) výsledkem (pominu-li Óčko na 25. kanále provozovaném ČT)? Copak nikdo nebyl schopen pochopit a připravit v tomto termínu ostré vysílání též pro veliký region Brno (cca 600 000 obyvatel - tedy také značné množství lidí!). Případně bych mohl hovořit i o Ostravsku, Olomoucku ap.
    Vážení soudruzi vedoucí, různí manažeři a rozhodující pracovníci, politici, poslanci a já nevím kdo všechno si ještě přihřívá svoji polívčičku, vy všichni, nestydíte se alespoň trochu za svoji liknavost a nepružnost či dokonce neschponost reagovat včas a v zájmu prospěšné věci a potřeb plynoucích z technického pokroku, jímž jistě urychlená realizace DBVT i v naších zemích je.
    Pokud někdo máte zájem, vyjádřete se, prosím, pokud máte nějaký kontakt na zodpovědné pracovníky, předejte i tenhle názor.....
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).