Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku ČRa vyčistí prostor pro velké hráče v multiplexu 3, Sport 5 tu skončí za pár dní od HYPERMAN - Zdravim Kuky. Vsimnul jsem si, ze v RS9...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 10. 2015 10:48

    HYPERMAN

    Zdravim Kuky. Vsimnul jsem si, ze v RS9 Siroky vrch nejede Kinosvet. Nevis zda to vypnuli uplne nebo se chystaji nejake zmeny? Ze by nektery programy z RS 8 se vysilali z tohoto lokálního vysilace? Jinak s tou Novou Cinemou jsem na to zvedav jak to dopadne v MUX4 az spusti Prima Comedy Central a Mnau. A jestli tam zustane, tak at zije kvalita obrazu.-))

  • 21. 10. 2015 11:34

    bez přezdívky

    Jo o tom už delší dobu výpadku KINOSVET v RS-9 vím, jede jen černá obrazovka se zachováním názvu ID tak jako i Regionální tv se vrátila ke označení TEST2... Zřejmně jde o nedodrženou kvalitu obrazu díky ještě víc zúženému 16:9 + to bylo i mázlejší v porovnání s jinými MUXy jako je RS-4 z Prahy... a kdo ví jak to mají ekonomicky dohodnuté když Pařízek spustil obraz v té 16:9 správně a mnohem líp v rámci komprese MUX-7 která ale nejde u nás ve velmi členité krajině každýmu pokud není v dosahu Klínovce 50k... Krušnohorská 21k z Ústí naskakuje jen někdy neboť chybí ty před možným spuštěním licenčně odebrané Teplice Vodojem... No chytám i RS-1 Březenecká z Chomutova 56k a tam usnuli na vavřínech = mají jen Kadaňský TV FOCUS co pouští celý týden jednu zpravodajskou živou smyčku a zbytek rolující reklamy... pak už jen 3 x ID černé TEST obrazovky... Zajímavé je, že názvy ID předvoleb se u nich nemění ale ID sítě RS-1 nebo 9 naskakuje dle toho kterou máš zrovna směrově anténou zaplou tj. přepisují se .... Necháme se překvapit... nebo má Lukáš inspiraci na reportáže... Jinak v současné době mám naloveno 3x Německo tj. H.Bogen 2x trvale dostupný, Ochsenkopf dost silný, slabší Geyer-Chemnitz + Trutnov 38k, Ještěd 43k, Ústí 55k ale je slabší... pak Prahu vertikálně ze Žižkova jde u něho vše včetně RS-8, 12 co mají jen 5kW, občas jde Praha horizontálně z Cukráku MUX-1, 2 případně 3 dle počasí i jejich třetí kóta, no a další Ládví mám slabší protože mi brání ve výhledu v okně baráky ze strany středovýchod a navíc horizontální 42k nevím co by udělal vůči H.Bogenu ve vertikálu (uloženy mám oba dva díky jiným ID, však víš co dělá někde 52k Ještěd proti Krašovu) na střeše pokud bych měl možnost tam dát držák a pak tu jsou zmíněné naše lokálky + Jedlák z Chomutova, Klínovec s Krašovem celkově nyní 177 tv. předvoleb.

  • 21. 10. 2015 13:06

    Optik

    Už tam nejedou ani regiony

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).