Hlavní navigace

Názor k článku ČRo Digital: Prahou obcházejí prodejci se lživými argumenty od prudic - Pravda, cerstvy absolvent se MUSI naucit pracovat, jinak...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 6. 2006 10:04

    prudic (neregistrovaný)
    Pravda, cerstvy absolvent se MUSI naucit pracovat, jinak bychom v cele populaci dopadli jako dopadli nasi neprizpusobivi obcane.
    Pokud jsou zamestnanci uplaceni, tak nemaji male platy jak pises vyse. Vse je jen o tom, kdy jim dojde, ze kdyz uz nezalozit, tak vstoupit do jiz existujicich odboru, ktere se za ne mohou postavit(musi si ale dobre vybrat) je z dlouhodobeho hlediska vyhodne. Samozrejme, kdo se chce zamestnance zbavit, ten to udela. Mam tu samou zkusenost. Nehovor o bide. Bida je treba v Somalsku. Zde mame paradni matraci.
    Prozatim malo lidi ztratilo praci. A masazi reklamy si zatim nejsou shopni uvedomit, ze pokud daji praci sousedovi, tak ten zase bude mit penize zamestnat je. A o tom to je. Napriklad pokud si budeme neustale kupovat misto Skodovek Opely, Fordy atd. Tak se nemuzeme divit, ze soused nema penize na zaplaceni sluzby, kterou ja jemu chci nabidnout.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).