Hlavní navigace

Názor k článku ČRo Digital: Prahou obcházejí prodejci se lživými argumenty od Trident - Máš smůlu nejsem:) Ale hovádkům jako ty zřejmě...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 7. 2006 8:46

    Trident (neregistrovaný)
    Máš smůlu nejsem:) Ale hovádkům jako ty zřejmě chybí schopnost empatie a porozumění. Dělal jsem brigádu v jednom nejmenovaném obchodě který byl velmi psychicky vyčerpávající a v mnoha případěch jsem byl prakticky vyhořelý. Na zaměstnance se praktikovaly různé metody nátlaku. Od nuceného dělání o svátcích,nepovinně poviných přesčasech, práce nad rámec povinností a člověk prakticky neměl přestávku na jídlo ani kdo by za něj zaskočil. Teď to dohadování z kolikrát úplně vymaštěnými zákazníky. Ti lidé v té firmě nebyli sami o sobě špatní, ale způsob řízení té firmy je vedl k jistým špinavostem. K samému konci té firmy se zaměstnanci na pobočkách nakonec naštvali na prémiový systém kde bylo prakticky nereálné dosáhnout v prodejích stanoveného množství i o vánocích. V obchodech klimatizace prakticky žádná takže nebyl problém 40stupňů smažák uvnitř.
    Tak to dopadá když je ve firmě 22ti letý manager s praxí 25let.

    Jak typische cechische. Upozorňuji tě že jsem placen z tvých daní a díky rozhazovačnosti KSCSSD nemám špatný plat. Na zdejší průměrný platy který jsou na 14tis je ten můj plat řekněme velmi dobrý a práce oproti soukromému sektoru většinou pohodová. Lidi tu jsou v pohodě neb denně vidí následky vynervovaných a vystresovaných ,,úspěšných" mladých lidí. Takže asi tak.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).