Hlavní navigace

Názor k článku Český rozhlas uvažuje o digitálním vysílání na Moravě. Čeká na nabídky operátorů od anonym - Pravdou je, že spuštění DABu osobně nechápu taky....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 6. 2011 16:14

    bez přezdívky
    Pravdou je, že spuštění DABu osobně nechápu taky. A taky jsem myslel, že vše bude už jenom v DAB+. Ale oni operovali tím, že mezi lidmi ty staré přijímače s DAB jsou, tak vybrali Proglas a Wave aby to bylo i pro ty s DABem. Já nevím, mně to přijde zbytečné a domnívám se, že tu rozhodně nemůže být těch přijímačů s DABem mezi lidmi moc a nejsme tady v Německu a jinde, kde třeba smysl něco v DAB držet má... Já osobně bych byl jen pro DAB+. No, ale prostě udělali to, jak to udělali, prý s ohledem na ty zakoupené staré přijímače.

    No sám jsem sem už 2x dával tenhle odkaz
    http://www.ekrrockradio.nl/?p=Luister%20Live&s=Internet%20autoradio

    I když já netuším jak je na tom s netem průměrná rodina v Anglii, ale tady mi to zatím moc netu schopné nepřijde...

    Já jsem u O2 má to jet 8Mb/s jede to asi 7Mb/s a nic lepšího se dlouhodobě nerýsuje...
    Tedy jsou tu kolem nějaké Wi-Finy a jedna snad má rychlosti až asi 15Mb/s , jenže oni zase blokují p2p sítě, což mi nevyhovuje... Tak raději používám dražší a pomalejší O2, ovšem k p2p zatím tolerantní.

    No a když pustím 3 počítače na net a každé z nich něco dělá... Tak už tak nějak není na rádio místo... A pak mi vyhovuje takhle bokem, tedy z vysílače... Tedy až tu bude ten vysílač, zatím z toho jde tak FM.

    Jo být někde na optice, je to asi něco jiného...
    Ale kdo má to štěstí, že je někde na optice ?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).