Hlavní navigace

Názor k článku ČT 1 prohrála s konkurencí celý víkend včetně pátku od Pamětník - Pane Nováku, máte na věc svůj názor a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 11. 2010 13:14

    Pamětník
    Pane Nováku, máte na věc svůj názor a s tím nemám problém. Každý věc vidí svýma očima. Co ale mám dělat se svým pocitem, který v tomto tématu mám, než ho veřejně prezentovat a tak ho i srovnat s názory jiných. Co je minoritní a čím se čeří vody, to nemá cenu hodnotit. Zejména proto, že vždy důsledně formuluji své názory jen za svojí osobbu, maximálně za okruh mé rodiny, známých, kolegů a nehlásám své "pravdy" ve jménu anonymních skupin, jak to zde rádi dělají jiní. V programové náplní TV stanic si připadám až nadmíru benevolentní. Nebo jste schopen najít můj příspěvek, který by nějaký žánr či jednotlivý pořad zatracoval, označoval za kraviny, militantně haněl, či dokonce zakazoval? Jsou ale pořady, které úmyslně nesleduji a jak jsem uvedl, stále mám odkud si vybírat a ani nestíhám vše chtěné sledovat. Jsem již dost starý na to, aby na mne udělal hluboký dojem nějaký zahraniční trhák, když je stejně různě povedeným způsoben lokalizován na náš mediální "dvoreček". Talenty jsem sledoval jen okrajově a při vyzobnutí minutových předvádění jednotlivých uchazečů ze záznamu se dala koncentrovat několikahodinová show do čtvrthodinky. Třeba Dae Men jsem fandil a jejich výhru jsem uvítal.

    Netuším, zda mé předchozí řádky Vám vysvětlily důvod mého pohledu na pitvání sledovanosti, ani si nemyslím, že tím nějak přesvědčím redakci, že snad o své oblíbené téma přijdete. Konkrétně Vy sám, protože nejsem přesvědčen, že spolehlivě určitě reprezentujete "valnou většinu návštěvníků", jak sám uvádíte. Ani nostalgicky nevzpomínám na "starý dobrý" web. Doba se zásadně změnila, digitalizace finišuje a pokud se na tomto webu nebudou nacházet další zajímavá technická témata, prostě ho přestanu navštěvovat. Ostatně, pokud se podíváte do historie, nejvíce názorů se vždy na sebe nabalilo, když se neprojednávala technická či programová témata, ale pouze vzájemné osobní útoky diskutujících. A ty, podle mne, uškodili DigiZone více, než všechna témata ostatní.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).