Hlavní navigace

Názor k článku ČT k televizním poplatkům za PC: je to bouře ve sklenici vody od Jirka - Ale na to jste přisel jak, že jsou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 11. 2008 20:54

    Jirka (neregistrovaný)
    Ale na to jste přisel jak, že jsou ubožáci? Žeby nějaká kritika z pozice závisti? A kdo by prosím Vás peníze nechtěl, co? Jestli mi teď budete tvrdit, že Vy nikoliv, tak byste si měl jít sednout do ústavu pro duševně choré.
    Já s poplatky ČT souhlasím, alespoň dělí kvalitní pořady - tedy ve srovnání s idiotským bulvárem zvaným Nova. Pokud by vše řídily jen peníze, tak dopadneme jaksi trochu jinak, trochu špatně.
    A když už plácáte o tom, že na internetu je mnohem více informací, tak je nutné mluvit jednak o jejich legálnosti (ono film dávaný v televizi z internetu prostě legálně a bez poplatku nestáhnete) a jednak o jejich druhu. Ano, jednou se to možná změní, ale zatím je tomu tak, že televize má co říci a je nutné ji z něčeho financovat - například kvalitní filmy na ČT2, vlastní tvorba v podobě filmů, kde je producentem ČT, nebo vlastní tvorba jiných pořadů.
    Jo jo, tihle kritizovači, co vždy plácnou nějakou debilitu, co je podle nich zrovna "v módě", přitom hlubší znalost o věci nemají a nebo jim stačí nějaká ubohost na Nově, ti mne vždy rozesmějí :-D
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).