Hlavní navigace

Názor k článku Česká televize se přetahuje s Primou family, čí zprávy jsou sledovanější od Petr Sirotka - Od té doby, co ČT začala měnit Události,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 2. 2012 19:17

    Petr Sirotka
    Od té doby, co ČT začala měnit Události, jsem na ně přestal koukat. První naprosto směšná část - Počasí. Na to vůbec nemá cenu se koukat (teď nemluvím o úspěšnosti předpovědí, ale o formě). Rosnička s moderátorkou prokecají 5 minut o kravinách (moderátorka má přitom krásně umělý tón, kterým se snaží navodit dojem, že ji to zajímá) a když se rosnička dostane k předpovědi na pozítří, už je v podkresu hudba ze zpráv a za chvíli počasí utnou. Pokud chci vědět, jak bude, musím si pustit relaci v 17:55 nebo před Nočními Událostmi.
    A samotné zprávy? Události jsou prostě už komerční pořad, který se velmi odlišuje od zbylých zpravodajských relací na ČT24. Pokud chci sledovat takový typ pořadu, pustím si radši zprávy Primy, které jsou lépe zpracované. Události ve stávající podobě by měly vypadnout z ČT24 a usídlit se na ČT1, protože takovýto pořad ČT24 naprosto kazí image profesionálního zpravodajského kanálu.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).