Hlavní navigace

Názor k článku ČT Sport porazila v pátek v prime timu Primu, Doktoři z Počátků bez konkurence od Vladimír Puštík - Cool byl od osmi trojkou na trhu, podíl...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 9. 2013 14:29

    Vladimír Puštík

    Cool byl od osmi trojkou na trhu, podíl skoro 17%, co dodat, super. Spokojenost i s Love, v sobotu podíl skoro 4,5%? VyVolení dělají divy, tohle nikdo nečekal, velká gratulace. Jen poslední Volba na hlavní Primě dost pokulhávala, ale to se nedá nic dělat, rozjíždí se to tento týden.

    Jinak článek zase k zblití, prý Stěhování do vily opět nelákalo, škoda že pan Hrubka (budu mu teď tak říkat) neví, že minulý týden bylo stěhováníčko do vily naopak lídrem trhu. A samozřejmě ve článku chybí včerejší perfektní sledovanost Noční show v půl jedenácté v noci - 250 tisíc a podíl přes 17%! Dění ve vile houstne, dnes dopoledne se nastěhoval Petr Zvěřina, zítřejší Zúčtování bude mít minimálně 700 tisíc, tam není co řešit. Každopádně velká škoda Primy, že ty nejzajímavější rekapitulace dává na Primu Love, ano, ta stanice má teď někde čtyřnásobně vyšší podíly, ale to by mohla mít i Prima, když jí večerní film udělá cca 150 tisíc a nesledované Volby dokázaly dát i půl mega. Docela rozdíl ne? Tak kam dáme rekap.íčky? Snad budou nějaké změny.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).