Hlavní navigace

Názor k článku ČVUT bude učit videohry, Pěchouček mění výuku počítačových věd od dino - To je zajímavý pohled, pokud by Keen Software...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 4. 2016 20:44

    dino

    To je zajímavý pohled, pokud by Keen Software House byla startovní meta po VŠ, kam byste finálně mířil v horizontu deseti let? Nebo by absolvent VŠ měl být na "vrcholu použitelnosti"?

    Ony takové VŠ (či obory) nejspíše někde ve světě i existují, zároveň je ale nutné říct, že jejich absolvování klade značné nároky na studenty a to jak co do obecných schopností, tak časových nároků. A kolik procent VŠ studentů je jim schopno a ochotno vyhovět?

    Teď nemířím přímo na Vás, ale přijde mi, že v této diskusi u některých přispěvatelů pracuje nevyřčený předpoklad, že je tu zajímavé množství studentů, kteří by chtěli studiu věnovat pět let (nebo aspoň tři roky, zůstaneme-li u bakalářského programu) na dvojitý úvazek, a jediný problém je, že neexistuje takový program, který by za to stál.

    Opravdu ale takoví studenti někde čekají na svou šanci? A je FEL zrovna ta fakulta (a ČVUT ta škola), kde je rozumné očekávat, že by takový program mohl vzniknout?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).