Hlavní navigace

Názor k článku CZ.NIC a nová pravidla registrace od Michal Kubeček - Ve spotrebitelskych testech je to to same. Muzete...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 11. 2001 11:48

    Michal Kubeček (neregistrovaný)
    Ve spotrebitelskych testech je to to same. Muzete kupovat levne veci v hypermarketech nebo si zajit pro kvalitu do specializovaneho obchodu.

    Tohle jsem neměl na mysli. Myslel jsem situaci, kdy stejný výrobek (např. tužková baterie) s lepšími technickými parametry (kapacita, vnitřní odpor atd.) stojí méně než druhý, ačkoli jsou oba zakoupeny ve stejném obchodě. A taková situace se skutečně často vyskytuje.

    At se podivate kamkoliv: auta vyssi cenova kategorie, vyssi kvalita, domy totez, pozemky totez, webdesign totez, bordely totez, mobily take, proste cokoliv me napadne, vzdy s rostouci cenou roste kvalita i kdyz u vseho najdete ty vyjimky potvrzujici prave to pravidlo.

    Věřím, že korelace je kladná, ale s tak hlubokou generalizací souhlasit nemohu. To bych se stal splněným snem obchodníků. Radši se podívám na skutečné vlastnosti výrobků a z těch, které na tom budou stejně, si vyberu ten levnější.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).