Hlavní navigace

Názor k článku CZFree.Net -- Širokopásmové připojení za cenu nákladů od StB - Konektivitu lze ziskat i v mensich mestech, napr....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 6. 2002 19:59

    StB (neregistrovaný)
    Konektivitu lze ziskat i v mensich mestech, napr. u InWay; spousta dalsich moznych ISP bohuzel stahla z netu ceniky. Naprosto primarni problem jak zacit, je vsak najit dostatek lidi ochotnych/schopnych slozit se na pocatecni kapital min. 7-8kKc/cloveka - viz napr. Bazaar CZFree.Netu, nebo nabidka site Semily - a pak se podelit o cenu za konektivitu.

    Kdyby to byla 64kb/s pro 10 lidi, kazdy by musel davat rekneme 1500/mesic, coz je snad unosne. Jde o to, jestli das na urcitem uzemi takove lidi dohromady. Stránky CZFree.Net se objevily na netu v roce 2000, shledlo je tisice lidi, ale teprve ted v cervnu se realne zprovoznily prvni tri(!) pripojne body. Na mensim meste proste bude nutno asi lidi osobne vyhledat a presvedcit. Umim si bohuzel predstavit, ze to vubec nebude lehke. Holt priority a osobni vztahy jsou v mensich sidlech trochu jine. Ale nema smysl kvuli tomu ironizovat Prazaky.

    Nejake odkazy, ze to ovsem skutecne jde i mimo Prahu, jsou tady. Ahoj, Standa
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).