Hlavní navigace

Další řada show Tvoje tvář má známý hlas přijde v září

12. 8. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Nova
UVNITŘ GALERIE – Fenomén nejen české zábavy trhal na jaře rekordy televizní sledovanosti. Stal se nejúspěšnějším pořadem Novy od roku 2013.

Televize Nova měla s touto show až neskutečný úspěch a sama si posunula několik interních rekordů. Přesto nakonec neodvysílala jedenáctý bonusový díl první řady a ani neoznámila proč vlastně.

Martin Šnýdr, P. R. a brand koordinátor Novy nám na náš dotaz na toto téma sdělil následující: Bonusový materiál z natáčení první řady pořadu Tvoje tvář má známý hlas jsme zatím nevysílali a o jeho zařazení do programu budeme diváky včas informovat.

Od příštího měsíce, přesněji řečeno od neděle 4. září, nastoupí druhá řada show, u níž zatím televize neoznámila počet dílů a zveřejnila pouze osobnosti, které v ní vystoupí. A také porotu, v níž usednou Jakub Kohák, Janek Ledecký a Iva Pazderková. Představí se ale také speciální hosté, jako například Ondřej Sokol. 

K TÉMATU: Tvoje tvář má známý hlas: Nova stahuje bonusový díl

Francie s Rumunskem přitáhla více diváků než včerejší zápas Slovenska, vítězem je opět Tvoje tvář

Nova musí být blahem bez sebe. „Tvoje tvář“ úspěšnější než Televizní noviny

O přízeň diváků a o finanční výhry pro dobročinné účely pak budou v září bojovat zcela noví soutěžící, kteří se každý týden představí v rolích velkých osobností světové i české populární hudby. K vidění bude Miroslav Etzler, Marta Jandová, Ivana Jirešová, David Gránský, Markéta Procházková, Roman Vojtek, Anna Julie Slováčková a Jan Cina.

BRAND24

Z Tváře se stal televizní fenomén, který ovládl Českou republiku. Druhá řada má vše potřebné, aby na obrovský úspěch navázala – úžasné obsazení, mimořádné proměny i zkušený produkční tým, říká programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.

Tvoje tvář má známý hlas se na obrazovce poprvé objeví 4. září a dále pak každou neděli ve 20:20 hod. Pokud si chcete připomenout první řadu, tady je galerie.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).