Hlavní navigace

Názor k článku Daně letos přiznaly přes Internet tři tisíce lidí od Ron Jeremy - Nevím, jak se juniordictator na Lupě vlastně ocitl...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 7. 2003 15:03

    Ron Jeremy (neregistrovaný)
    Nevím, jak se juniordictator na Lupě vlastně ocitl a co ho na jejích diskusích tak láká. Způsobem projevu a kvalitou argumentace bych ho spíš zařadil do diskusních fór na iDnes, kde by skvěle zapadl a mohl by tam patřit k mírně lepšímu průměru. :-) Při pohledu na obsah jeho stránek (jejichž adresu nikdy neopomene uvést) bych usoudil, že se jedná o sobu s vážnými problémy s integritou vlastní osobostí. Nějak se nemůžu zbavit dojmu, že se jedná o podobné individuum, jakým je fenomén českého internetu, Luboš Motl. Ten také má pocit, že všemu rozumí nejlíp (zde by se hodilo rčení o konzumaci Šalamounova exkrementu) a má patent na rozum, ale zjevně má alespoň nějaké vzdělání, na rozdíl od juniordictatora, který se projevuje jako kdyby měl sotva ukončené vzdělání základní.
    Diskuze s tímto individuem mi proto přijde stejně zábavná, jako dráždění opice hákem - víme své, ale bavíme se tím, jak vřeští. ;-)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).