Hlavní navigace

Názor k článku Data retention dostalo stopku už i v ČR od admin. - Jsem zde JÁ osoba XYZ, která žádným způsobem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 4. 2011 13:41

    admin.

    Jsem zde JÁ osoba XYZ, která žádným způsobem neporušuje psané a ani nepsané zákony této země. Do té doby než nějakým způsobem tyto zákony poruším, a do té doby než nezávislý soud sezná, že jsem alespoň důvodně podezřelý z něčeho závažnějšího než vyplivnutí žvýkačky na chodník. Do té doby NIKDO nemůže odůvodnit jakékoliv shromažďování údajů o tom, kdy a kde jsem byl, s kým jsem komunikoval, na co jsem se na interentu díval atd. NIKDO a ničím.

    Co se týče terorismu ..ano bojím se ho, ovšem nevyměním pofidérní bezpečí za jakékoliv ukrojení mé svobody a svébytnosti.

    Jenom pro zajímavost - srovnejte počet obětí dopravních nehod a počet obětí terorismu a zjistíte, že vlastně nemůžete ani vylézt na ulici, když si připustíte toto nebezpečí stejně tak jako si sedáte na zadek z terorismu.

    Mnozí namítají, že se tyto data hodí při únosu nebo pohřešování osob. Ano, tak ať si to sami u operátora zaplatí a nechají se sledovat dobrovolně. Proti tomu nic nemám. Já ovšem vím, že všichni únosci již dneska vědí, že vypnout mobil oběti je nezbytné, takže já se rozhodně kvůli té minimální možnosti, že mne unese dementní únosce a díky data-retention budu vysvobozen vážně sledovat nedám.....

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).