Hlavní navigace

Názor k článku David Grudl: Open source je komunismus a nefunguje. Ideální je ho nedělat od karel - Slysel jsem, ze nette je celkem oblibene a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 8. 2018 22:19

    karel (neregistrovaný)

    Slysel jsem, ze nette je celkem oblibene a hodne firem ho pouziva :) Tyto firmy plati za vytvareni sveho produktu jeste vetsimu poctu vyvojaru (uf, to musi byt penez). Tito vyvojari dost casto v Nette tapaji (slaba dokumentace/malo zkuseni vyvojari), jinak by si tolik nestezovali. Nerikej mi, ze kdyby sis na LinkedIn napsal vsechny Nette skily, tak si te nikdo neobjedna jako konzultanta na par hodin tydne min za pajcku. Za par hodin ve firme stihnes poradit par teamleadrum, jak maji nektere veci delat efektivneji, tim padem nebudou tolik tapat a firmam usetris hromadu penez. Takovych cca 6 firem by jsi urcite konzultovat stihal a mas doma 300tis/mes a urcite jeste spoustu casu na vlastni programovani.

    Urcite je na trhu hodne firem (nejsem si jisty, jak je to v CR), jejichz management by jiste takove konzultanta uvital. A slabsi management ostatnich firem, ktere budou radeji platit x stezujicich si vyvojaru, by se mel nad sebou zamyslet :) Nebo to takhle nefunguje?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).