Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku David Grudl: Open source je komunismus a nefunguje. Ideální je ho nedělat od Přizdívka - Tak sis zahejtoval a teď nám řekni, co...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 8. 2018 12:42

    Přizdívka (neregistrovaný)

    Tak sis zahejtoval a teď nám řekni, co konkrétně ti v podnikání dělá takové problémy. Já bych na žebříčku nahoru naskládal byrokracii, státní buzeraci, neplatiče. Lidi občas držkujou, ale světe div se, sami už umí přijít i s rozumným řešením...

  • 3. 8. 2018 11:43

    mary (neregistrovaný)

    Bohužel je to tak. Já ti rozumím, ani možná nevíš jak.
    Mentalita téhle země je obrovskej problém. Já osobně si maximálně vážím OSS softu kterej požívám, protože technicky nemám nárok si na něco stěžovat nebo dokonce něco požadovat.
    Typickej čech to vnímá bohužel jinak. Je to samozřejmě historicky podmíněný, jde to dál než Rakousko-Uhersko.
    Jednoduše, čech si myslí, že se někdo postará a když ne tak otevře hubu a prská. Tak to je.
    Já nejpozději do roka končím firmu, protože mám toho plný zuby. Nepotřebuju moc peněz, popravdě si na penězích nijak nezákládám a osobní vlastnictví jen v nutné míře. Život není ani o penězích ani o majetku. Jo no, ale jak vidíš, Burešovec je čech a tak je Bureš u kormidla a tu náladu roznáší a jenom čecha v jeho de-mentalitě podporuje.
    Je to tak, že Burešovec je ten typ co veme ze závisti sousedovi novou Fabii pětikačkou. No jo ty vole, neměl sis kupovat tak super káru!
    Ne, dost.
    Jistě, jsou výjimky, ale jak to s výjimkama bývá, je jich málo. Závazky ale hned tak neodpadnou, takže to ten cca rok potrvá, ale pak pryč, tady se nedá dýchat a žít už vůbec ne.
    Celá ta atmosféra v téhle zemi je prostě rakovinotvornej shit kerej nemám zapotřebí já a ani nikdo jinej. Tím spíš ten region kde já žiju, to je teprve něco..

    Tak, teď čekám na příspěvky Burešovců, do toho přátelé!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).