Hlavní navigace

Názor k článku David Horad (Huawei): S NÚKIBem to nechci vzdávat, varování značně poškodilo náš byznys od Filip Jirsák - Vidírání ze strany USA jsou plné noviny. Pokud...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 3. 2021 14:39

    Filip Jirsák

    Vidírání ze strany USA jsou plné noviny. Pokud není po nás, následují sankce.
    Fakt? Takže nebude problém dát alespoň dva příklady.

    S prominutím, závislost na Rusku jako argumentu je irelevantní.
    Ne, to není irelevantní. Je to věc, která dává Rusku největší sílu. Kdyby Evropa na Rusku nebyla energeticky závislá, Rusko by si v životě nedovolilo obsadit Krym nebo operovat v Gruzii.

    stále to nevylučuje HUA, když vím co dělám
    Nemyslím si, že by infrastruktura 5G sítě byla tak jednoduchá, aby bylo možné ověřit, že tam žádný problém není. Respektive opačně, on tam zcela jistě problém je, stejně jako je ve všech jiných složitých produktech. A vy potřebujete, aby když se dodavatel o problému dozví, aby ho opravil a opravu vám poskytl. Ne aby vám oznámil, že tam našel takovou zajímavou chybu, která by mohla způsobit pád celé sítě – ale detaily vám neřekne a chybu neopraví, dokud prezident ČR nepostoupí o pár centimetrů dál ve své pouti trávicím ústrojím Číny ve směru opačném, než obvykle putuje potrava.

    Pokud Čína využívá HUA, tak každé zadní vrátka, která tam vloží ohrožují i ji samotnou.
    Když vy pořád nechápete, v čem je problém. Tam nemusí být vědomě od začátku vložená zadní vrátka. Problém je, že nám tím Čína může vyhrožovat – bez ohledu na to, zda tam skutečně nějaký problém je.

    A porovnat image firmware, případně srovnat home produkci s export produkcí není problém.
    Na tohle existuje rčení, že si to představujete jako Hurvínek válku.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).