Hlavní navigace

Názor k článku David Pavlík (Kiwi.com): Amazon funguje tak skvěle, až jde z něho trochu strach od nudar - extremne nudne interview. ja snad ani vic genericke...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 10. 2018 9:09

    nudar (neregistrovaný)

    extremne nudne interview. ja snad ani vic genericke interview nevidel. misto toho aby se zevrubne rozebralo co presne v tech pracich v usa pan pavlik delal, jak tam postupoval a jak to tam funguje, tak sem dostal otazky a odpovedi jak z nejakeho korporatniho buzzword binga - hw, machine learning online jede, cileni na zakaznika a podobne ultranudne tlachy kterym se kazdy developer/projektak jenom smeje. pan slizek podle toho na co se ptal, vypadal velmi nepripraveny a u nekterych otazek ohledne amazonu a koneckoncu i muska jsem si nebyl jisty jestli neni rok 2008.

    finalni placani o kiwi, do kteryho nastoupil tazany pred doslova par mesici, to snad nemu cenu ani komentovat - zlepsujeme interni procesy ale samozrejme hlavne k tomu abychom zlepsili produkt pro zakaznika, jsme dynamicti rosteme, automatizujeme. navic z toho o cem a jak tazany mluvi to vypada ze poslednich 10 let dela manazera.

    takove prazdne bezpohlavni rozhovory nikoho nezajimaj.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).