Hlavní navigace

Detektivka Dáma a Král má přinést netradiční pohled na oblíbený žánr

18. 10. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Skupina Nova
UVNITŘ FOTOGALERIE – Dnes se uskuteční projekce nového seriálu televize Nova s Matějem Hádkem a Terezou Hofovou v hlavních rolích.

V březnu jsme vás informovali o zahájení natáčení původního českého detektivního seriálu z právního prostředí s tím, že jeho název ještě není jasný. Nyní se už chystá projekce a pozvaní hosté se mohou těšit dokonce na první dvě epizody.

Podle skupiny Nova je „Dáma a Král z produkce televize Nova a společnosti Bionaut moderním detektivním seriálem s hvězdným hereckým obsazením. Na televizní obrazovky přináší netradiční pohled na oblíbený žánr detektivních seriálů. Humor, jiskření a rozdíly hlavní dvojice v podání Matěje Hádka a Terezy Hofové, uzavřené epizodní případy i příběhy hlavních hrdinů prostupující celým seriálem.“

NAPSALI JSME: Nova natáčí nový detektivní seriál s Miroslavem Donutilem. Tajemstvím zůstává jeho název

Drsnej Polda podruhé

Policie Modrava 2 opět dominuje. Včera se dostala nad dva miliony

Dáma a Král - pozvánka projekce.
Autor: Skupina Nova

Dáma a Král – pozvánka projekce.

Děj se točí kolem soukromého vyšetřovatele, kterého advokátní kancelář přibere do svého týmu a který má odhalovat skutečné viníky trestných činů, ze kterých jsou obviněni klienti kanceláře.

BRAND24

V seriálu se představí Matěj Hádek, Tereza Hofová, Miroslav Donutil, Jan Cina, Anna Linhartová a mj. také Miloš Vávra. Další informace v březnovém článku, níže pak najdete nejnovější fotogalerii.

Seriál Dáma a Král vstoupí na obrazovky televize Nova v neděli 22. října ve 20:15 hod.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).