Hlavní navigace

Názor k článku Digi TV vs. O2 TV: jaké budou změny v programové nabídce O2 TV od 8. srpna? od black13 - Ale co to? Nervicky, nervicky? Preco by som...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 7. 2016 13:49

    black13

    Ale co to? Nervicky, nervicky? Preco by som nemohol upozornit autora akehokolvek media na zjavne chyby a chybajucu vyvazenost v jeho clanku? Socializmus uz davno mame za sebou... Na ake otazky este chcete odpovede? Ked neviete o akych FTA staniciach na pozicii Skylinku som pisal, tak viete o satelitnom vysielani menej ako moja stara mama. Co sa tyka sk programov v Digi CZ - Tu ste dokonca aj diskutovali: http://www.digizone.cz/clanky/markiza-hd-doma-a-dajto-zrejme-v-digi-tv-minulosti/.
    Vyzera to, ze argumenty dosli vam, pretoze argumentovat "Všichni víme" a ukoncenie debaty "Už nejsme jeden stát, tak nám nekecejte do našich věcí." hovori za vsetko.
    Tymto z mojej strany koncim diskusiu s vami a asi aj na tomto webe. Naozaj nepotrebujem debatovat s nacionalistickym cechackom, ktory si o sebe mysli, ze je neomylny stred vesmiru (Tiez som vam to nechcel napisat tak natvrdo.)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).