Hlavní navigace

Názor k článku Vláda schválila Digitální Česko 2.0, přístup k rychlému internetu má mít každý Čech od Trident - Opet jeden jednozavitnik. S tvym pristupem bychom tu meli...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 3. 2013 12:47

    Trident (neregistrovaný)

    Opet jeden jednozavitnik.
    S tvym pristupem bychom tu meli stale dialup a elektrina by byla taky pro vyvolene. Uvedomujes si ze problem s pripojenim je i v centru Prahy? Uvedomujes si ze i pokud mas u nas kolem baraku svazky optickych kabelu tak se stale nemusi vyplatit pripojit panelak ? I pokud mas v ulici telefonni kabel a upc, tak se jako stavebnik kurna nadres aby te pripojili.
    A ted mi vysvetli jaktoze jinde de ke kabelovce pripojovat jednotlive rodinne domy? A nemusime chodit na zapad ale mirne na vychod.

    Vybiral jsem i bydleni podle pristupu k internetu. Prvni z nich bylo rozlozit si spacak v datacentru a to druhe osklivy zasly panelak na jizaku s multikulti obcany lec 100Mbit UPC Fiber. V jedne casti Prahy je dostupny Netbox, ale tam zas cena nabizeneho bytu neodpovidala realite a navic SVJ fungovalo spis jak teroristicka organizace ETA.
    Ani parametry proklamovane developerem se nemusi shodovat s tim co mas ve skutecnosti dostupne. A pak si vybirej "bydleni dle dostupnosti pripojeni" pane mistre.
    Navic odhadce nemovitosti nejaky blby internet nezajima. Pro ne to neni pridana hodnota.

    Je rozdil pokud mam domek vysoko v horach na sumave a tak nejak jsem vdecny i za gprs. Ale pak je rozdil pokud ho mam v civilizaci, vsechny site dostupne vyjma nejake site SEK. Treba akorat ten opticky kabel v te nove budovane ulici chybi a na metalicky telefonni zapomeli takze smolik.

    Stejne tak s tou zatopovou oblasti jses pomerne omezeny. Lidi o tom ani kolikrat nevedeli ze jsou v zatopove oblasti. V dobe stavby mohla byt situace s vodnimi toky a terenem jina nez dnes.
    Povoden prijde vzdycky. Jen je otazkou kdy. Rekni to lidem v Praze ktere vytopila tisicileta voda. Ze ses mimo zatopovou oblast je ti celkem nanic pokud je kopec zality ze vsech stran vodou. Povoden obvykle postihne i cast lidi kteri bydli mimo zatopovou oblast. Prusaky kanalizace, vypadky inzenyrskych siti, nucena evakuace, rabovani nemovitosti atp. Nekdy je jednodussi pocitat s tim ze barak se obcas vytopi, postavit ho na sutrech nebo pilotech a zkousnout vetsi pojistne. A kdyz uz si myslis ze te voda neprekvapi, tak prijde sesuv pudy...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).