Hlavní navigace

Názor k článku Digitální špiclování uživatelů znovu tématem dne od MindTheGap - Je to tak. Protože každý de***bil z policie,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 3. 2010 20:57

    MindTheGap (neregistrovaný)
    Je to tak. Protože každý de***bil z policie, který se letos naučil klikat na facebooku, si myslí, že je psycholog, a že rozumí všem uživatelům podle logu navštívených stránek, a že z toho budou krásně vycházet výkony. Ani nebudou muset do terénu, aby chránili občany, co jim dotují jejich přeplácané platy, a jsou napadáni černými pardon nepřizpůsobivými spoluobčany.

    Lidi se budou moci vyjádřit volbami, ale protože půjde volit 100% důchodců, 50% pracujících, 20% mladých, tak naše zem je odsouzena k socialismu, obrovským daním, dluhům, darmožroutům jako je Jyrka, a byrokracii.

    Tohle už říkal před pár lety Ringo Čech, že se na nás nechystá rozhodně nic pěkného, a že je mu z toho zle. Ještě jsem nevěřil, že by tento laciný způsob šmírování státní složky zneužívaly v tak obrovské míře. Přes 100tisíc žádostí, to je hrůza a děs. To někdo musí řešit, na to je kupa úředních hodin a vyplýtvaných peněz. Hnus velebnosti!
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).