Hlavní navigace

Názor k článku Digitální televize dorazila na Domažlicko, ale bez Novy od zdenek.r - já bych to viděl asi následovně: před léty jsme...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 2. 2007 16:15

    zdenek.r (neregistrovaný)
    já bych to viděl asi následovně:

    před léty jsme se kasali, že v tomto máme před ostatními náskok, že budeme průkopníky v technickém pokroku. Zároveň ale zaznívaly hlasy, že se v tom musí pokračovat, protože je to celoevropský proces a není možno zůstat pozadu. A jelikož hraboši zatoužili nahrabat si na tomto nemalé peníze, tak se stalo co se stalo a dopadne to zcela opačně, než se ti hore ráčí, budeme 10 let pozadu. Nova , která má na záseku v procesu digitalizace velký podíl a Prima by mi opravdu vůbec nechyběly. Až na velké výjimky se na Novu nekoukám, Prima má špatný signál a co mám STB tak ji nepotřebuji.

    JOjo, a ta to jsem se těšil na barrandovskou tv a tv febio ..........

    ať jdou slavní papaláši a rádoby podnikatelé, zaháčkovaní do všech funkcí, rad i státní správy od válu, jinak se nehneme. Sami pohřbívají proces, který už dávno mohl sloužit milionům lidí. Mohly tu být nové filmové kanály, ČT mohla mít více atraktivních sportovních přenosů. Každý tu plače, jak ČT nestojí za nic, ale já opravdu nechci nechci nechci sport a zprávy a dokumenty z Novy, fakt ne. Sebrali ČT reklamu, a ejhle, i první výsledky se dostavily, ME ve fotbale má Prima......, jen tak dál!!!!!!!!!!!!.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).