Hlavní navigace

Názor k článku Dnes prý už s pořadem Comedy Club žádné potíže nebudou od Jiří Macich ml. - „A co se vrátit zpátky k jednomu programu?...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 5. 2016 19:29

    Jiří Macich ml.

    A co se vrátit zpátky k jednomu programu? :-)

    Za sebe bych spíš FTA TV v DVB-T omezil na jeden kanál na jednu skupinu z těch tří hlavních (ČT, Nova, Prima). Zbytek by se mohl klidně vypnout nebo zredukovat do jednoho společného kanálu vysílajícího jen pár hodin denně.

    Vzhledem k dlouhodobé programové skladbě a trendu jejího vývoje by mi to vůbec nevadilo.

    Neustálé reprízy úplně všeho, postarší akviziční filmy a seriály jako velké premiéry a taháky, převážně odpadní původní tvorba, obvykle mizerné lokální zpracování velkých licencovaných formátů a do zbIbnutí pořád nové a nové řady, spousta sportovní přenosů ze soutěží a událostí druhého a nižšího sledu.

    Mohl bych pokračovat ještě hezkých pár set znaků, nicméně na nastínění mého názoru na obsah FTA TV to myslím úplně stačí. Samozřejmě, že je to subjektivní pohled. Když mě na to nikdo nenutí koukat, klidně si mohou vysílat non-stop třeba monoskop.

    Akorát ještě tu televizní daň by si mohli odpustit. U pár kloudných přenosů na ČT Sport do roka by mi úplně stačila např. aplikace pro chytrý televizor s pay-per-view obchodním modelem. Klidně bych v součtu zaplatit víc, ale dobrovolně za to, o co vážně stojím.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).