Hlavní navigace

Názor k článku Do pondělí bude přeladěno šest vysílačů Regionální sítě 7. Změna se týká i HD kanálů České televize od Steve - Všichni nebydlíme v Praze na vyvýšeném místě, takže...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 12. 2017 22:50

    Steve

    Všichni nebydlíme v Praze na vyvýšeném místě, takže asi tak ... ;-)

    V mém místě příjmu byste chytil na pasiv síto jen Vraní + Bogen, trochu a občas s výpadkama Dyleň. Trochu a hodně špatně Monty 35.k protože jsem nešt'astně v zákrytu (stínu) pod panelákama a vzrostlýma břízama u cesty ... Tot' vše. Čerchov na pasiv nehraje vůbec, Ochsenkopf je jiným směrem a taktéž je nutno tomu dopomoci předzesilovačem (alespoň 10dB) Cheb napřímo moc chytat nejde, možná jen někde ... Krašov nic (je zde veliký stín)

    Takže byste toho tady moc neuvařil s jedním pasiv sítem - já to znám moc dobře co mi tu hraje na pasiv síto v tomto baráku. ;-)

    Takže Vám zbývají jen 2 možnosti ... smířit se s několika muxy, nebo se dát do složité soustavy antén, a ty slabé signály si vyškrábat z éteru. Asi tak. Ono bydlet v údolí a blízko úpatí není zrovna moc výhra. Tyčí se tu nad městem totiž Slavkovský les, víte? Ano, nahoře hraje toho spousta, a taky jen na pasiv síto ... ale co je mi to platné, že? ;-) Na Podhoře se mi dokonce podařilo naladit mux1 z Ještědu, trochu Jedlák, Praha tuším že mizerně taktéž.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).