Hlavní navigace

Názor k článku Do tří let nakoupí diváci v Česku statisíce set-top-boxů od Radek Donát - Aha, tak to je dobre, neco tady vystrelit...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 8. 2007 8:46

    Radek Donát (neregistrovaný)
    Aha, tak to je dobre, neco tady vystrelit a pak tusit zda to tam je nebo neni ;-). Nikdo neni neomylny, ale obchodni podminky uz mame asi 2 roky stale tytez, takze jste je asi hodne dlouho necetl. Prosim, kdyz uz nekoho pomlouvate, zjistete si prosim nejprve alespon zda je to pravda. Dekuji.

    Zarucni doba na veskere spotrebni zbozi je ze zakona 24 mesicu, coz je vseobecne znamo, takze nepovazuji tedy za nutne to explicitne u kazde polozky uvadet. Delka zaruky je uvedena jeste na zarucnim liste ke zbozi i na danovem dokladu.

    Ohledne Strongu sice nevim, zda to je dobre takto verejne probirat, abych nespustil nekonecnou diskusni lavinu, ale odpovim. Vec se ma tak, ze prubezne analyzujeme statistiky poruchovosti jednotlivych vyrobcu (to jsou prave ty parametry, ktere v recenzich nikdy nenajdete, a je to dobre delat, jak pro snizeni provoznich nakladu shopu, tak s ohledem na nase zakazniky) a Strong v tomto smeru u nas neprosel. Mimochodem, neni sam. Podobne u nas dopadly i set-top-boxy znacek Protek, Mustek, Yamada a dalsi. Chapu, ze kazdy jednotlivy uzivatel muze mit zkusenosti jine, ale existuji-li bezproblemove alternativy, neni co resit. Podle mych zkusenosti je na nasem trhu spousta lepsich a spolehlivejsich (a zaroven i levnejsich) set-top-boxu. Nemusime mit vsechno co je na trhu, vybirame si. Abychom dostali povesti specialniho shopu pro DVB-T, klicove je, abychom meli v kazde kategorii dostatecny vyber, a to doufam mame. Existuje snad podle Vas nejaky specialni duvod proc nabizet prave Strongy?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).