Hlavní navigace

Názor k článku Dokumentární kabelový a satelitní kanál Discovery HD Showcase změnil logo od Jack - Co je to proboha za hnus?! Nechápu, jak...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 6. 2012 13:39

    Jack

    Co je to proboha za hnus?! Nechápu, jak tohle mohl nějaký grafik vytvořit. O to více, když to má reprezentovat kanál z rodiny Discovery. Vypadá to dost... jaké správně slovo najít... nechutně?

    A druhé WTF - To se logo opravdu muselo nesmyslně přesunout z levého horního rohu, kde už tehdy bylo dost u krajů, až přímo do samotného rohu? Lidé, kteří si na své TV zapnou převzorkování obrazu, tak o kus obrazu - resp. loga - příjdou. V odbavovacím/technic­kém úseku koukám také moc rozumu nemají.

    A třetí WTF - Ten obraz stále za nic nestojí. Po kolika letech? Datový tok v průměru 7MBit u HD kanálu je směšný! Zvlášť, když to je HD kanál od takové společnosti jakou je Discovery. Jaký je problém tam pustit 10+?

    Nemluvě o jejich chování a o faktu, jak dlouho jim trvá spustit 16:9 u SD verze. Samé kecy a sliby a skutek utek. Maďarsko má opět přednost...

    Je mi z toho špatně. Měl jsem kdysi Discovery opravdu rád (na přelomu tisíciletí), ale to co dnes předvádí je otřesné. Chovají se k evropské verzi jako k odpadu. Když to bylo ještě Discovery HD, tak to šlo. HD Showcase je nepovedený paskvil.

    Nemluvě o tematických kanálech a Animal Planet, který je kapitolou sám o sobě.

    Jsme si ale jistý, že ti nahoře vědí, co dělají...

    Už si nikdy žádný kanál z rodiny Discovery nepustím. Tímto pro mě přestaly existovat. Navždy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).