Hlavní navigace

Názor k článku Doručení SMS podle Applu stojí na „subjektivní víře“. Co říkají operátoři? od h4x0r - Docela bych zavedl pravidlo, že do diskuze smí...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 11. 2014 9:22

    h4x0r

    Docela bych zavedl pravidlo, že do diskuze smí přispívat jen ten, kdo má IQ aspoň 70. Byl byste zaručeně ze hry.

    Evidentně o tom nic nevíte a jen máte na iOvce pifku, tak budete vymýšlet hovadiny. Pokud uživatel A iMessage neaktivoval, uživatel B mu nikdy žádnou iMessage poslat nemohl.

    Dále - pokud by uživatel A dostal "rozum" a pořídil si telefon, tak v případě, že B má povoleno "V případě nedostupnosti iMessage poslat jako SMS", tak ty jeho zprávy pro A (který - opakuji - by ale iMessage musel mít vůbec aktivované), dojdou jako SMS.

    Jediný případ, kdy se to nestane, je ten, kdy A má těch iKrámů vícero a iMessage na nich aktivní (!), tzn. pošle-li B iMessage, tak dojde Ačku na nějaký z jeho iKrámů (např. iPad), čímž je zpráva z pohledu systému doručena a jako SMS se už neodesílá. Tzn. nic se neudělá "samo" - bez předchozího povolení uživatelem.

    A komu by ani to nestačilo, snadno se z iMessage může deregistrovat na webu.

    Už jsem to do diskuze psal několikrát - i iHateři by konečně mohli pochopit, že tohle není o nějakém nevyřešeném problému, ale o pokusu vysoudit prachy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).