Hlavní navigace

Názor k článku Druhá část přehledu set-top boxů doporučených pro přechod na nový vysílací standard DVB-T2 od anonym - Náklady ministerstev jsou tak leda malá domů všemožným...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 7. 2018 10:58

    bez přezdívky

    Náklady ministerstev jsou tak leda malá domů všemožným kamarádíčkům apod., kde se chce na státní kase každý přiživit. A jenom pro tvoje info, tak v sociálních zařízeních (domovy důchodců apod.) mají velmi často příjem ze satelitu a na tvůj opěvovaný pozemák akorát hází bobek. Ve věznicích se pak může osazenstvo "složit" a něco si nakoupit za svoje, není důvod, aby daňový poplatník financoval někomu za katrem televizní čumendu.
    Co má a co nemá ČT vysílat, to je pochopitelně v rukách zákonodárců (a nikoliv, jak sis vyfantazíroval, že je to na její libovůli) a jelikož Dvořák neustále brečí, jak nemá peníze, tak zrovna nákup práv např. na MS ve fotbale (kde ČR vůbec nebyla zastoupena) přijde na přetřes mezi prvními.
    O systému HZS nevíš naprosto nic (třeba to, že může využívat i TV a R ve všech distribučních platformách dle potřeby), takže nedělej chytráka a neřeš věci, ve kterých jsi totálně mimo mísu. Jinak stát žádnou kontrolu nad ničím samozřejmě jen tak nepřevezme, protože ani nemá kým, když o všechno přišel při privatizaci Správy radiokomunikací v roce 2001. Nehledě na to, že tvoje vize je jak vyšitá z let padesátých, kdy pozemní vysílání plnilo roli vojensko-strategického významu, což v roce 2018 je už notně za zenitem. Stejně jako ty, který zjevně nestíhá držet krok s dobou a žije duchem kdesi před 70 roky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).