Hlavní navigace

Názor k článku Dvě poznámky k těžbě bitcoinů aneb Statistika vyvrací populární omyly od ROOOO - Hrajete to na nějaký jakoby princip, ale cele...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 7. 2019 15:31

    ROOOO

    Hrajete to na nějaký jakoby princip, ale cele je to o statistice a selském rozumu. Jak slouží "staré" měny není třeba představovat, i v tom roce 1953 byla šance dostat 1:5, 1:50 ale hlavně byl tady "komunismus", to je špatný příklad - můžou tě zabít nebo jakkoli okrást, tak je jasné, že udělají i takovou .věc s měnou.
    Měna je státu a tím je jejich počet limitován, kdyby měnu mohl vydat každý, situace by byla zcela jiná. Nebylo by to kryté nějakým výkonem.
    Kryptoměn může být nekonečné množství, jsou kryté anonymní skupinou 1-50 lidí, nic za tím není. Vůbec nic. Až spustí kryptoměnu Microsoft a bude za to možné koupit CAL, SQL a Office bude to mít znaky milióntiny běžné měny. A nemá to nic společného s tím, že přistoupí na to, že by se dalo platit cizí kryptoměnou. Protože takové rozhodnutí mohou změnit za 10s, když to tlačítko smažou z shopu.
    Kryptoměny jsou nádherným příspěvkem do technologii, teď si počkáme 20 let než se to podaří implementovat, pravděpodobně společně s zrušením hotovosti.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).