Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Dvě poznámky k těžbě bitcoinů aneb Statistika vyvrací populární omyly od anonym - Nevím, co tím redakce LUPA.cz sleduje. ale poslední...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 7. 2019 1:15

    bez přezdívky

    Nevím, co tím redakce LUPA.cz sleduje. ale poslední úpravy diskusního fora jsou vskutku naprosto tristní a podporují myšleky úmyslné MANIPULACE s příspěvky..

    - PROC? se podívejte sami.. máte možnost možnost NOVE buď hlasovat PRO (souhlasně)... nebo nahlásit přípsěvek jako závadný (SPAM) ..to, že byste mohli veřejně deklarovat své stanovisko, že s daným příspěvkem (jeho obsahem) nesouhlasíte - už zkrátka nemáte.. BRAVO.. pane šéfredaktore!! - nemyslíte, že už je n a čase, abyste rezignoval????!!

    NEBO JE TOTO - LUPA - STALE "JAKESI" SVOBODNE MEDIUM pro vyjadřování názorů?? Prvotní omezení fora jste zvládli po logické stránce jaksi odůvodnit.. ale toto .. ??

  • 8. 7. 2019 7:27

    Anonym

    Tím, že pod článkem o Bitcoinu Vám redakce povolí takový příspěvek je celkem slušný pokrok. Výměna smazáním negativních palců za zveřejnění příspěvků, se kterým nesouhlasí redaktor, je dobrý posun.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).