Hlavní navigace

Názor k článku E-commerce Holding prý kupuje Heureku a Mall.cz. Obchod to popírá od Cohen - Před rokem jsem v Alze v Holešovicích kupoval...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 10. 2015 1:41

    Cohen (neregistrovaný)

    Před rokem jsem v Alze v Holešovicích kupoval notebook jako "rozbalený", s čímž jsem měl do té doby dobré zkušenosti. Na přístroj jsem čekal skoro půl hodiny, abych se následně dozvěděl proč. Notebook byl po vybalení ještě horký, na displeji spousta rozmazaných otisků prstů a celé zařízení bylo mastné. Jeho historii jsem uhádl i bez křišťálové koule - na prodejně samozřejmě tento model chyběl.

    Nemám s tím problém u fénu, vysavače apod., tyto výrobky neběží 24/7 a nejsou na prodejně podrobovány zátěžovým testům, ale notebook je přeci jen jiný případ. A když už, tak nabízet něco, co ještě vystavuji, je čirý amatérismus. Ostatně v nápovědě ke stavu "rozbalené" tehdy stálo "rozbalené nepoužité zboží".

    Na druhou stranu bych z toho nedělal dalekosáhlé závěry. Zkusili to, se mnou to nevyšlo, no co. Internetový prodej je díky 14denní lhůtě a tlaku na cenu o neustálém hledání hranice, co je ještě akceptovatelné a co ne.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).