Hlavní navigace

Názor k článku E-shopy se bojí EET, Apple je nový Microsoft a BlackBerry končí od ludva - Jasně ... winwin strategie. Škodní na tom budou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 10. 2016 0:47

    ludva

    Jasně ... winwin strategie. Škodní na tom budou jen ti dva důchodci, co šlapali ovoce na mošt ... Ale co, vždyť jsou staří, mají důchod a brzy umřou. Nemusí nás zajímat.

    A takhle je to se vším! Ono možná totiž nejde ani tak o stávající podnikatele, ty pokud je to alespoň nějak uživí, tak to holt (bohužel!) překousnou. Ale co je horší je to, že je to další věc co musíš mít ještě dřív, než začneš vůbec něco dělat. Další věc, kterou ti stát hází pod nohy a zvyšuje ti laťku pro vstup na trh.

    Je vhodné se zamyslet ... může vzniknout v mé garáži nový Apple? Nebo třeba Amazon? V Evropě a u nás už tuplem ne! Kdyby musel plnit co se dnes musí, tak se na to fakt vykašlou!

    Tuhle se stěhovala u nás hospoda. Z vybavené hospody do jiné vybavené hospody (tedy stěhoval se provozovatel). Trvalo to přes měsíc, než to všechno vyřídili! Nakonec to neustáli ... i když to nebyl jediný důvod. Ale věřím tomu, že jim to zaseklo takovou sekeru, že ji už nevysekli.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).