Hlavní navigace

Názor k článku Ein Volk, ein Reich, ein Führer? od Ladislav Zajicek - Ton vaseho "prispevku" je ubohy. Vase zonglovani se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 9. 2001 21:08

    Ladislav Zajicek (neregistrovaný)
    Ton vaseho "prispevku" je ubohy. Vase zonglovani se skutecnostmi je neskutecne.

    1) MS jen zridkakdy ukonci projekt proto, ze je k nicemu. Obvykle se nejaky projekt prelije do jineho pod jinym nazvem, nebo se zvoli (aspon jeho cast) k aplikaci v softwaru MS.

    2) Cely nazev pro vyzkum s nazvem Millennium je "Operating System Directions for the Next Millennium". Prelozeno (prenesene) do cestiny: "Smerovani (vyvoje/podoby) operacniho systemu pro dalsi tisicileti". Vyzkum byl uzavren, protoze je HOTOVY, vycerpal moznosti, ktere byly k dispozici. Poslouzi jako ideova zakladna pro konkretni vyvoj systemu v MS. Ze v dobe od roku 1996 probihaly pokusy s s tim, co bylo po ruce, je jasne (ty probihaly i s JVM, od ktereho MS dal letos ruce pryc).

    3) Jeden z vyzkumniku MS to rika jasne: "If we fulfill the ultimate vision of Millennium, the end user would see all the computers in the world as just one, big computing resource," Hunt said. "It will be a global village in the true sense of the word. We're not there yet, but that's the vision."

    Zaver - kdo tady placa naproste hovadiny, jste vy.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).