Hlavní navigace

Názor k článku Elektronická fakturace - a proč ne? od Dan Lukes - Ehm, a jak ty baby z FU -...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 11. 2003 14:35

    Dan Lukes (neregistrovaný)
    Ehm, a jak ty baby z FU - a ostatne, i ta vase ucetni - pozna, jestli doklad cestoval pres ocean v elektronicke podobe, byl vytisten na tiskarne u vas v kancelari a v papirove podobe jste ho prinesl tech par metru ucetni, nebo jestli byl vytisten uz v americe a pres ocean cestoval v papirove podobe, vcetne tech nekolika metru nakonec, kdyz jste ho nesl ucetni ? Pokud jim sam nereknete "jo, to mi prislo elektronicky, a tisknul jsme to az ja" tak neexistuje zadny rozumny zpusob jak z vysledneho dokladu poznat, na ktere strane oceanu stala tiskarna, ktera ho tiskla. Ledaze jsou baby u vas na financaku spolecne s vasi ucetni jasnovidne carodejnice.

    Jo - a jeste tak me napada - kdyz si vase ucetni mysli, ze faktury tistene pocitacem nejde prijmout do ucetnictvi, protoze jsou padelatelne - tak ty faktury, co vystavujete vy vasim odberatelum vam kresli zrucny pismomalir ?

    Mate sice pravdu, ze FU si dela spoustu veci podle sveho - ale zrovna v tomto pripade mam dojem, ze problem neni ve FU, protoze ten by naznacovane problemy nikdy nemohl zjistit a tedy na ne poukazat - tedy, pokud mu to ucetni sama aktivne nerekne. Problem je spis ve vasi ucetni - a v tom, ze ucetni postupy ve vasi firme evidentne misto vas urcuje ona - a ona (nikoli FU) proste ma sve navykle postupy a dela si to podle sveho ...

    Nepatrim k vasim obvyklym kritikum, ale tentokrat jste ponekud prestrelil. Ze v tomto pripade nemuze byt vina na FU jak tvrdite, byste poznal, kdybyste se nad nazorem (patrne cizim, nemylim-li se), ktery jste zde prezentoval, jen minimalne zamyslel.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).