Hlavní navigace

Názor k článku Elektronické knihy: vydavatelé mají problém, čtenáři nikoliv od Slávek Černý - Dobrý den, na tom webu byste fakt měli zapracovat,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 3. 2011 14:57

    Slávek Černý (neregistrovaný)

    Dobrý den,

    na tom webu byste fakt měli zapracovat, ale jinak chválím. Určitě jeden z nejlepších webů a někudy tudy půjde cesta. Pokud zrušíte tu otravnou registraci, určitě to bude ku prospěchu věci.

    Co se mi líbí, je možnost nastavit kindle email, kam mi knížka přijde automaticky po koupi. To už si celkem dovedu představit, že to používají i mí rodiče. Možná by to chtělo stejnou možnost zavést i u knih zdarma.

    Platba mi osobně nevadí: možností je dost a kartou mi šlo bez problémů. Paypal chápu: raději nižší ceny a možnost připlatit si za komfort.

    A taky ty knihy zdarma tak nějak více integrovat. máte asi nejrozsáhlejší knihovnu, tak by to mohlo přitáhnout zákazníky k placenému obsahu. Dostat se z free knih znovu na placené je celkem kumšt. Musel jsem to udělat odmáznutím adresy. A taky mi chvíli trvalo, než jsem pochopil, že ty knížky najdu až jako 4. položku v menu "Literatura".

    Tož to je tak vše a držím palce.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).