Hlavní navigace

Názor k článku Elektronické knihy: vydavatelé mají problém, čtenáři nikoliv od Petr Lazecky - Naprosto s Vama souhlasim. Jak rika p. Murphy:...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 3. 2011 18:38

    Petr Lazecky (neregistrovaný)

    Naprosto s Vama souhlasim. Jak rika p. Murphy: "Kdyz vsichni kolem tebe bezi a ty stojis, zjevne si nepochopil problem".

    Podobne diskuse mi prijdou jako plac expertu nad rozlitym mlekem. Maji tu zazracnou ctecku ale vsichni kolem nich to nechapou, jak je prave ta jejich ctecka bozi, a tak pro ni nechcou pro ni tvorit obsah. A pro jistotu je tech ctecek tolik typu, ze se v tom nevyzna ani to p..se a kazdy bych chtel obsah na tu svou.

    Dle meho nazrou, jen vydavatel silenec se v CR za soucasneho stavu pusti do vydavani el.knih. Dle meho nazoru k tomu neexistuje k tomu zadny trzni duvod. Kopirovani knih v obskurnim ceskem jazyce je problem jen velmi male oblasti, je to velmi pracna zalezitost (oproti kopirovani z pocitace na pocitac) a riskovat jiste prijmy z tistenych knih mi prijde opravdu silene.

    Vydavani casopisu, a tim setrit naklady, by mozna mohlo fungovat ale to by se zase na tech prtavych Kindlech ty casopisy a noviny musely dat cist, takze dokonale zazdeny problem...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).