Hlavní navigace

Názor k článku Eliška Vyhnánková: Malé politické zamyšlení o sociálních sítích od anonym - Eliška to moc hezky napsala. Nemohu než souhlasit. Avšak...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 9. 2013 9:19

    bez přezdívky

    Eliška to moc hezky napsala. Nemohu než souhlasit.

    Avšak článek by se dal zobecnit na prosté: "Nemáte-li dobrý produkt - marketing nepomůže.". Mohly by se tak vynechat rýpavé pasáže o "intelektuálním publiku na twitteru" a špatně vedených kampaní na Facebooku. Možná by se daly z tohoto článku obecně vyjmout sociální média.

    Na jednom workshopu se mě opakovaně začínající podnikatelé z oblasti prodeje zboží a služeb ptali: "A co se teda těm lidem na FB líbí?". Tam nejsou žádní "zvláštní lidé". Jedná se pouze o jiný komunikační kanál. Kanál, kde jen tupě nepřejímají obsah, ale můžou i reagovat - pozitivně, nebo negativně.

    Osobně jsem volil Karla a to byla poslední má angažovanost v politice v mém životě. Pokud se většina lidí v ČR chová jako blbci, pak se na to kašlu.

    "Hádat se s blbcem je jako hrát šachy s holubem. Nezáleží na tom, jak jste v nich dobří. Holub stejně bude jenom shazovat figurky, vysere se na šachovnici a ještě se bude naparovat jako že vyhrál."

    Angažovanost a informovanost v rámci politického dění je samozřejmě vaše volba, ale věřte, že mi se usíná mnohem lépe.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).