Hlavní navigace

Názor k článku Email.cz mazal schránky od Jakub - No to je sila. Cely clanek mi nepripadal...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 9. 2000 21:14

    Jakub (neregistrovaný)
    No to je sila. Cely clanek mi nepripadal az tak zajimavy, dokud jsem se nepodival sem na nazory. Muzu rict, ze mam ucty na vsech ceskych freeemailech, ale pouze email.cz stoji za povsimnuti, protoze je za nim videt kus prace. Snad jedine centrum se da vyzdvihnout, ale nema tolik funkci jako email.cz. To, ze ma server technicke problemy nebo smazal nekomu nepravem ucet neni az tak strasne, kdyz si uvedomite, jak velke jsou to kvanta dat. A delat aferu z toho, ze se nekomu smazala schranka, to je dost prehnane. Vsak email.cz neni a nebyl prvni ani posledni, komu se neco takoveho stalo. Ale o tom nechci psat.

    Zarazilo me totiz, ze clanek, vcelku solidni, pise p. Chvalovsky. Pod clanek jsou odkazy na server pcrevue, ktery (podle toho, co je tam napsano) patri p. Killianovi. Prvni prispevek v diskuzi je anonym, na ktery hned p. Killian odpovida. A vubec se celkove nejak angazuje. Pan Killian je pan Chvalovsky, nebo jak? Pripada mi to, ze clanek vysel jen za tim ucelem, aby poskodil jmeno email.cz a porad mi tu nehraje ten p. Killian. Pochopil bych, ze je dotcen smazanim schranky, ale nevim, proc na lupa.cz je odkaz na jeho clanky na jeho serveru. A nezda se vam divne, ze anonym napise prispevek "email si nezaslouzi, abychom jej pouzivali" a pote p. Killian se toho hned chyta a pise, ze je rad ze to nekdo nakousl, atd. Mam pocit, ze si tady nekdo dela z lidi blbce.

    Rekl bych, ze problem je zavaznejsi. Tady nejde o email.cz a jeho problemy, ale o kulturu. Osobne si myslim, ze tyto clanky maji sve temne pozadi (nechci rikat, ze je nekdo zaplatil). Lidi, neverte temto blabolum, ale faktum. At je to email.cz, seznam.cz, centrum.cz nebo vas oblibeny server. To, ze byla nekterym uzivatelum smazana schranka, je fakt. To, ze dalsich 300.000 (nebo kolik jich email ma) uzivatelu takove problemy nema, to je taky fakt. Pak ale nechapu, proc tu nekdo (K?) vyziva k tomu, ze si email.cz nezaslouzi, abychom ho pouzivali. Naopak, nezaslouzi si cist tyto blaboly.

    Ja osobne na email.cz zustavam, ze ztraty zprav jsem se uz otrepal (verim, ze to se podruhe stat nemuze).

    J.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).