Hlavní navigace

Názor k článku Éra anonymity na Internetu skončila od lojzek - Tak nějak bych to viděl v tom, že...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 3. 2010 8:51

    lojzek (neregistrovaný)
    Tak nějak bych to viděl v tom, že facebook je populární proto, že je populární mezi mladou generací, která si neuvědomuje ty negativa, nebo spíše možná je pro ně přednější být přístupnej všem, než nepřístupnej (bo asi nemít facebook, je něco jak před 8 lety nemít na střední mobil, čili být společnsky out). Ale to se s postupem času, jak budou dospívat změní.

    Já jsem jsem také s velkou slávou provozoval web s fotkama z různých kalbiček, kde jsem byl nejednou já, ale i ostatní zachyceni ne v zrovna důstojných pozicích :). Tenkrát mi to nevadilo, byl jsem rád, že kamarádi se můžou mrknout a zavzpomínat. Ale tak nějak se ten web začal zobrazovat na prvních místech vyhledávačů, při zadání názvu naší vesnice. Já si začal uvědomovat, že se na to můžou podívat nejen přátelé, ale i nepřátelé.
    Zároveň jsem začal objevovat podobným způsobem, fotky mladší generace, na kterých mi vadilo, jejich chování a barbarství vůči prostorům, kde slavíme i my. Díky internetu jsem se dověděl jak to tam ničí a to mě jako brigádníkovi, kterej v těch prostorech odedřel desítky hodin, štvalo. A když takhle smýšlím o jiných já, co asi si myslí o mém webu ostatní. Např. opozice našeho obecního zastupitelstva, kteří se na můj web dostanou bez problémů :)
    Tak jsem ten můj webík dal pod heslo, jen pro kamarády.

    Nastínil jsem jen jeden příklad mé negace vůči neanonymitě na internetu, ale je to ho víc.

    Zajímaly by mě statistiky, jestli někde jsou. Jaký je průměrný věk uživatele facebooku, či spíše procentuální srovnání celkového počtu uživatelů internetu v dané věkové skupině a počtu facebookových účtů.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).