Hlavní navigace

Názor k článku eŠopák: CZC.cz nabízí v reklamě externí disky na pirátské filmy. Prý jde o nadsázku od P2010 - Můžete prosím hodnotu "průměrné množství autorských děl" přepočítat...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 7. 2017 20:04

    P2010 (neregistrovaný)

    Můžete prosím hodnotu "průměrné množství autorských děl" přepočítat na veličinu velikosti paměťového media v bytech ? :-) Opět, ta souvislost je naprosto nulová, přesto se částka takto odvozuje. Pokud je snad logika taková, že se tam vejde 100 nebo 1000 songů od Vondráčkové, pak někdo zapomněl na vliv použité komprese dat. Proto znovu opakuji, že se jedná o zlodějinu, protože zde není naprosto žádná souvislost mezi kapacitou média a množstvím autorských děl.

    Mimochodem i to množství je lež, protože to nelze spočítat. Pokud se má snad jednat jen o ty pod správou OSA, tak jde opět o nesmysl, protože mohou být uložena i díla jiná, za které si opět nechávají platit. Někdo jen svévolně zneužil tento údaj za který si nárokuje naprosto neodůvodnitelné poplatky.

    Další věc je, proč vůbec a nějakou kopii něco platit, když se jedná opět jen o tecnhický prostředek zálohy dat, protože media jsou nespolehlivá. Nikdo tou kopií o nic nepřichází.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).