Hlavní navigace

Názor k článku EU chce reformovat autorské poplatky od anonym - Podle tvé logiky by se také mohl někdo...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 2. 2008 22:15

    anonymní
    Podle tvé logiky by se také mohl někdo dožadovat, že z pojmu majitel vyplývá jen osoba vlastníka a žádné dědění se nekoná. Vše propadně všemu lidu. Máš barák, děcka nedostanou nic, zabavíme! Tak o to se již takoví soudruzi jako ty pokoušeli a na určitou dobu jim to i vyšlo. Ale doufám, že už budou navěky v (_!_) a podobné nápady s nimi! Naštěstí jsou zde nějaké mezinárodní úmluvy a dědictví je zaručeno.
    Pokud ti vadí ochrana autorským právem, tak si napiš svou knihu, slož vlastní hudbu apod., a tu si volně užívej až do zblbnutí, protože je to tvoje dílo a máš na to právo. Do cizích práv se ale se svými neokomunizmem laskavě ne.er! Duševní majetek je majetek jako každý jiný - má svého původce a tím i majitele, včetně dědických obvyklostí. To je každému člověku který není bezprávní (cenzurováno) jasné. A komu to jasné není, tak se holt podřídí zákonu.
    Ano, je uzákoněno, že krádež je trestný čin, a přesto x % lidí krade! A po právu za to mají být potrestání, protože krade jen amorální (cenzurováno)!
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).