Hlavní navigace

Názor k článku Eurotel neposkytuje informace nevhodným uživatelům od Vaclav, Kabat - a snad jeste k tem odbornikum. Mam za...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 1. 2003 20:13

    Vaclav, Kabat (neregistrovaný)
    a snad jeste k tem odbornikum. Mam za sebou par zkusenosti s praci v USA a EU. Nikde se me neptali na nejakou vysokou skolu, ale vzdy byl dost hutny odbornostni test. Ale nastesti se to zacina obetovat i zde v CR. To me jaksi naplnuje optimismem, ze ten bezcenny papir bude spravne chapan. Ostatne, procpak 1/3 VS absolventu skonci na pracovnim urade a chvili zustanou v evidenci aby pak delali jine veci nez na co studovali. Jiste, spatne zvolene studium (ekonomika, apod..)

    Ja vsak vim neco co vy ne: schopnosti rozhoduji a i v zahranici musime pro dostani se do spicky, ukazat neco mnohem vice, nez jen vypracovani ukolu za pomoci aplikaci na strahove a opisovani lety stejnych semestralek apod (vidite, i ja znam jak se dnes studuje v cechach). A protoze, presne tohle me neba, a radsi delam veci opravdu, sel jsem radeji jako cesky honza do zahranici a MIN. si vylepsil svoji Aj :-)

    Vim, ze to muzete do diskuze obratit, ale je mi to jedno, nechci byt zlym prorokem, ale obavam se, ze vetsina absolventu bude osklive zklamana realitou :-)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).