Hlavní navigace

Názor k článku Eurotel představil svou vizi UMTS od Rimbabue - Účelem neni to jestli to zákazníci potřebují. Účelem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 9. 2005 23:12

    Rimbabue (neregistrovaný)
    Účelem neni to jestli to zákazníci potřebují. Účelem je z ,,nové technologie" vytahat co nejvíce peněz. Zákazníky tedy musíme přesvědčit že to potřebují ačkoli to vůbec nepotřebují. Jedním z takových příkladů jsou MMSkové telefony a built in foťáky. Nikdo to ve skutečnosti nepotřebuje. MMS jsou prakticky k ničemu. Jen k dojení peněz ze zákazníků. Existuje spousta jiných(levných/zdarma) alternativ jak odeslat z mobilu nějaká multimediální data. Nejčastější je skrz email kde příjemce nemusí mít ani mmskový telefon. Ty co tvrdí že foťák v telefonu je fajn protože mobil mají stále u sebe by udělali líp kdyby si nosili oba přístroje(foťák i mobil) pořád při sobě a z těch momentek by se alespoň dalo něco poznat.
    Výrobci mobilů asi mají nějaký deal s výrobci fotoaparátů pro nevýrobu foťáků s Bluetooth(spíš dvojková verze) aby se data dala posílat třeba přímo z foťáku mobilem.
    Nedávno jsem četl že kodak vyrobil foťák s Wifkou. Úžasný. Vždyť wifi je úplně na něco jinýho než na přenos dat mezi zařízeníma. Co bude dál? Foťák s FWA pojítkem?

    Promiňte ten slovní průjem ale muselo to ven...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).